dec 252013
 

Jeg vil ønske dig en glædelig jul. Chefen og jeg har en rigtig dejlig jul, hvor hygge og samvær med hinanden er i højsædet efter en travl julemåned. Vi nåede også lige lidt fræk sex inden gårsdagens juleand blev serveret – kan man ønske sig mere?

Tut

  One Response to “Glædelig jul”

  1. Kære Tut,
    glædelig jul tilbage. Desværre ikke fræk sex inden rap-anden her, som var en rap-kalkun, måske derfor?, men har forhåbninger til weekenden ;-). Godt I har det godt, godt nytår! Måtte den bringe alt det kinky’t interessante du ønsker dig.
    Kærligst, FO.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)