nov 242013
 

smækspanskrør

Har lært at det ikke betaler sig at være fræk i sin mund. Det er faktisk en dum idé, for det ender med striber tøserøven 🙂 Nogle gange skal jeg bare lige se, hvor langt jeg kan gå, uden at der falder en konsekvens. Dumt, ja! Min Chef finder sig nemlig ikke i noget ulydighed.

  One Response to “Burde vaske min mund med sæbe”

  1. Uha hvor jeg kender det..
    I går under morgenmaden gjorde han mig opmærksom på at han manglede syltetøj og chokolade.
    Min grimme tøsemund fik udbrudt: Nå.. men så må du jo rejse dig og hente det
    Med en tvær tone…
    Det var ikke mit stolteste øjeblik..

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)