mar 252013
 

Hvad gør man, når man er vågen 04.30 – man starter med at arbejde, selvom jeg har ferie. Klokken 06.20 listede jeg mig op i Chefens soveværelse igen. Lagde mig ind til Chefen, der var dejlig varm. Lå der, men jeg var stadig lysvågen. Efter et stykke tid kom jeg på en genial idé – i dag skal da være “Chefens dag”. Tænkte en massage vil være på sin plads, så jeg anmodede Chefen om at få lov til at give ham massage. Heldigvis sagde han ikke nej…

Har også forkælet Chefen med god mad. Jeg er en artig tøs og er dresset op til narrestreger 😉 Gad vide, hvad der venter i eftermiddag på Chefens dag?

 

  One Response to “Chefens dag”

  1. Troede det var chefens dag hver dag hos jer 😉

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)