jan 262013
 

I aften skal der festes (Kinksterfest) – og endelig får jeg brug for min cocktailkjole fra Blackstyle i Berlin. Neglene er lakeret i den samme pearl shine gammel rosa som kjolen. Nu mangler jeg bare lige makeup, hår, strømper og sko. Det skal nok blive hyggeligt, og jeg glæder mig til at hilse på gamle venner og eventuelle nye bekendtskaber.

Rigtig god weekend

tut

  4 Responses to “Klar til fest”

  1. håber da at chefen giver dig lov til at vise skrudet frem.

  2. Jo jo det gjorde han da såment

  3. smiler… Det var SKØNT at sig dig igen smukke tut. ALT for længe siden sidst. Og smuk som altid var du.

    Knus

  4. Ih det var bestemt også dejligt at se dig – alt for længe siden! Vi må snart ses igen.

    Knus
    tut

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)