sep 292012
 

Glæder mig til i eftermiddag, når min gode veninde Maria-Magdalena kommer på besøg. Det plejer altid at være så hyggeligt. Det er rart at dele ens tanker med en anden tøs/slavinde, der lever på stort set samme måde som én selv. Selvom vi snakker sammen ugentligt per telefon, så er det mere hyggeligt, når man mødes ansigt til ansigt.

Har også lige et par småting, jeg skal ordne for min Chef i dag, så jeg er en travl tut.

  One Response to “Venindebesøg”

  1. Af hjertet tusind tak for fantastisk tut mad, du tryller i et køkken. Dejlige berigende timer, Tak at i tog jer tid til os med så kort varsel.

    Ses SÅ snart igen og indtager byen for vildt 🙂

    Knus & Kram

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)