feb 212012
 

Jeg havde en fræk aftale med min Chef i eftermiddags. Havde forberedt mig, inden jeg skulle hente ham – badet og jeg havde lagt en lækker tøsemakeup. Sorte strømper med fin blonde kant og fræk hofteholder, og dertil jeg tog en af de kjoler på, jeg ved, at han holder af. Chefen bemærkede allerede mit look, da jeg hentede ham.

Jeg oplevede noget nyt i dag, som jeg går og nyder lige nu. Uden at beskrive sexen i detaljer, så kom Chefen nede i halsen på mig. Det synes jeg egentlig er mega frækt, og følelsen er anderledes, men fantastisk 😉 Mmm bare så lækkert.

Elsker når vi har tiden til at prioritere de frække aftaler med hinanden 😉

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)