jun 082011
 

Du er en brugsgenstand. Jeg bruger dig, når jeg har lyst – som et stykke simpelt legetøj, hvisker Chefen stille i mit øre. Jeg kan ikke gøre modstand, jeg ligger nøgen med positur halsbånd og en stor gag i munden. Chefen har fastgjort en kædesnor til halsbåndet, så har han styr på sit tøsedyr.

Indeni min tøsehjerne smelter Chefens ord, som chokolade på en varm sommerdag. Tænk, at han mener, jeg er hans brugsgenstand – en ting/tøsedyr der kun er til for at stå til rådighed for hans lyster. Det tænder mig, og jeg bliver en lille smule stolt. Min tøsekrop kan bruges til at tilfredsstille Chefens lyster.

Det er for mig essensen ved at være tøs 😉

  4 Responses to “Slavetøs – en simpel brugsgenstand”

  1. Ja tut-tøsen du er et meget heldig tøsedyr, og dit billede er for MUMS 😉

    Kram

  2. Tak, maria magdalena – bør vist snart få fut i det kamera og tage nye billeder

  3. Hej tut
    Rigtig god beskrivelse af den fornemmelse det giver i kroppen at være Tøs. Selvom jeg føler det på samme måde, bliver jeg stadig liderlig af at læse din beskrivelse 😉

  4. Deilig å være tøs

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)