maj 062011
 

Jeg skal ud i aften, og jeg skal faktisk ud uden min Chef. Allerhelst ville jeg have min Chef ved min side, men sådan kan det desværre ikke være i aften, hvor han er forhindret. Jeg har dog mit halsbånd, jeg selvfølgelig skal have på. Halsbåndet kan nemlig også virke som et symbol overfor omverden, at jeg er taget og har en ejer.

På den måde undgår jeg også andre mænd, der ville være interesseret i at score en tøs som mig. Halsbåndet er godt nok en fix opfindelse…

  One Response to “Hålsbåndet”

  1. Det var bare dejligt at se dig, Barbie’lil

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)