apr 082011
 

Jeg kan lide at mærke, når hans hænder griber efter mig – griber efter mit lyse hår. Chefens strammer grebet, og jeg får den der lækre følelse af hjælpeløshed – jeg kan mærke hans magt over mig. Jeg lader mig føre af ham – han skal bruge mig til lige netop det, han har tænkt. Jeg bliver en genstand i hans lyst, og jeg elsker det.

Den samme følelse kan jeg få, hvis Chefen bider mig i halsen eller nakken. Med det samme får jeg gåsehud over hele kroppen, og min submissive side kommer til udtryk. Jeg er straks klar over min naturlige plads i hierarkiet. Jeg bliver en underdanig tøs, der vil gøre, hvad som helst Chefen ønsker eller forlanger.

Jeg kan lide at mærke og føle min plads – vide at jeg er Chefens ejendom. Det gør mig lykkelig.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)