Stuepige & tøsepoter

For nogle dage siden bad Chefen mig om at tage min stuepige uniform på. Han ønskede god opførelse og service resten af dagen. Så jeg gik i bad, og var yderst omhyggelig med at blive fin og ren. Makeup’en blev lagt efter alle kunstens regler. Min stuepige uniform, et Vollers underbust korset, hofteholder og strømper og mine DKNY stilletter blev hævet frem af skabet. Håret blev sat med rottehaler, som Chefen havde ønsket. Jeg vil gøre mit bedst for at opfylde Chefens ønske.

Dullet op som stuepige, gik jeg nedenunder, hvor jeg blev mødt af Chefen, der gav mig halsbånd på. Han bad mig smide stilletterne igen, da han synes jeg blev for høj. Jeg kan lide den måde, Chefen kigger på mig – som om han betragter sit eget mesterværk. Det gør mig glad indeni.

En kølig drink må der til, og hvad er mere passende end at få sin stuepige til at servere den? Jeg er selvfølgelig omhyggeligt med serveringen, min kropsholdning og min attitude. Det varer ikke længe inden, at Chefen ikke blot vil have kølige drinks serveret, han vil gøre brug af sin ejendom 😉

Midt i det hele får jeg besked om at hente en sort rulle tape ovenpå – med den rette tøseholdning skynder jeg mig ovenpå, og får fat i tapen. I mine erindringer er, tænker jeg tilbage på, hvordan Chefen før har tapet mine hænder og fødder – det var lettere smertefyldt, fordi tæerne blev bukket ind inden de blev tappet. Men på nuværende tidspunkt er jeg ligeglad med fortiden, jeg er her til at behage og servicere min Chef, det bedste jeg har lært.

Jeg kommer ned med tapen. Chefen vil tape min hænder til tøsepoter. Tøsepoter er, hvad vi kalder min hænder, når de er tapet ind. Man bliver frygtelig hjælpeløs, og yderst afhængig af Chefen.

Tut med tøsepoter

Jeg kan lide følelsen – både at være tapet ind og hjælpeløsheden. Det handler vel lidt om, at jeg føler mig degraderet til Chefens tøsedyr. Efter Chefen har brugt mig, tager han ikke tøsepoterne af mig – faktisk går der flere timer, inden jeg bliver lukket ud igen. Jeg skiftevis bliver høj af smerten fra de tapede hændere og perversiteten i tøsepoterne. Jeg synes, det er frækt. Da jeg bliver lukket ud, gør mine fingrer først ondt. Friheden får jeg dog kun lov at føle i et par timer – senere blev jeg igen tapet ind, og brugt som et tøsedyr.

Totalt hjælpeløst tøsedyr

Mit næste mål er at kunne sove med tøsepoter en hel nat. Jeg skal dog lige ud og have fat i noget mere tape 😉

5 thoughts on “Stuepige & tøsepoter

 1. Dejlig fræk fortælling og lækre billeder 🙂 Din Chef er en heldig mand siden han har sådan et fint tøsedyr som dig.

 2. Wow….! Tut og Chefen…. 🙂 Hvor ER I heldige at I har fundet lige dét der får jer begge til at gløde! Skøn læsning! Og dejlige billeder….! Stuepigeuniformen har længe været en personlig fetich for mig, men dén med tøsepoterne var ny! 😀 He he… Virkelig godt fundet på. 😉

  Miaaauuu og alt kinky fra Mini. ;-D

 3. Hannibal – tak 🙂 Jeg er skam også heldig, at jeg har ham.

  Mini – Du skønne, tak. Tøsepoter er et skønt koncept, måske du skulle prøve dem? He he

 4. Hej Tut. Det lyder super frækt!

  Jeg vil da lige komme med et lille tip i forhold til at tape hænderne ind. Det er selvfølelig vigtigt at få hænderne tapet godt ind således at hjælpeløsheden, som du så fint skriver om, indtræder. På den anden side er det en god ting hvis fingerne bare kan bevæge sig en lille bitte smule, for blodomløbets skyld. Derfor er vi begyndt at putte noget blødt ind i holdfladen af de knyttende hænder, fx en sammenrullet sok eller den bløde del af en skuresvamp, inden tapen kommer omkring.
  – Vores maks har kun været oppe på ca. tre timer så om det giver nok i forhold til at kunne sove med dem, det må i selv afprøve …

  (En anden variant, som er helt sjov, er at tape en bold fast til hver hånd, således at tøsens arme ender ud i to store sorte kugler/bolde. Det kan nærmest forstærke hjælpeløsheden og virke ganske ydmydende. Og så kan man jo eksperimenter med størrelsen og vægten af boldende – men de eksperimenter har jeg heller ikke nået endnu.)

  Håber at Chefen får glæde at disse små tips.

 5. Jeg skal straks videregive dine idéer til Chefen.

  Jeg synes faktisk, det gør mest ondt at komme ud af tøsepoterne igen. De første 5 minutter er ret smertefulde. Jeg elsker at have tøsepoter, synes det er lækkert, og kan lide at være hjælpeløs.

  tut

Der er lukket for kommentarer.