dec 012010
 

Så kom vi ind i December måned, og ih hvor jeg fryser. Synes slet ikke det er vejr til hofteholder og fine strømper. Heldigvis har jeg en forstående Chef, der har sendt mig i strømpebukser. En syg tut kan jo ikke bruges til noget som helst. Men allerhelst ville jeg bare gerne pakkes ned i en varm seng og sove indtil varmen atter kommer retur. Jeg hader at fryse, og mindst halvdelen af tiden om vinteren går jeg og småfryser.

Heldigvis kan jeg altid få varmen af pisken, der rammer mine balder. For tiden øver jeg mig på at ligge helt stille, når pisken eller spanskrøret rammer min krop. Det er svært, men jeg vil så gerne være dygtig for min Chef.

Jeg håber forresten, du kan lide mit juletema 😉

  8 Responses to “Glædelig første december”

 1. Der er godt nok mange farver i det her juletema… :p Og jeg, som ellers er så stor fan af alt det sorte. :p

 2. Ihh hvor en fin jule-tut, og så ligger hun endda stille 😉

  Glædelig dec. smukke.

 3. Bare rolig Lenore, det sorte vender tilbage efter jul 😉

 4. maria magdalena – ja jeg kan ligge helt stile som ninja 😉

 5. tutte-pigen, det må jeg hvis lige se, før jeg kan tro det 😉

  Tæller timer til krammer 🙂

  Er trusserne fra silke sættet købt i London ? For så skulle vi måske se lidt mere af det ? *S*

 6. He he nej det er ikke trusserne fra London – men silkesættet må da vises frem snarest. De her er blot en gammel sag, jeg havde i skuffen. Men de er da frække nok 😉

 7. Aldeles vidunderligt på dén måde at lade et billede være juleagtigt og hyggeligt på overfladen – og samtidig fortælle den opmærksomme beskuer en helt anden historie.

 8. Ihh hvor en fin jule-tut, og så ligger hun endda stille 😉 Glædelig dec. smukke.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)