jun 142010
 

Ih han kan gøre mig så arrig nogle gange, så arrig, at jeg bliver virkelig ulydig. Igår aftes blev jeg simpelthen så arrig, at jeg nærmest eksploderede i arrigskab og hidsighed. Råbte en masse grimme ting til min Chef, og gik ud på græsplænen for at køle af.

Chefen kom ud og sagde, at hvis jeg havde tænkt mig at være hans tøs, så måtte jeg hellere kom ind nu. Tingene bliver vendt i mit hoved – jeg koger af arrigskab i maven, og lydigheden er i mit hoved. Jeg kæmper med at få den ene side til at vinde, og jeg ved inderst inde godt, hvilken en af dem, der er den rigtige.

Mega sur går jeg ind i huset igen – den lydige side har vundet alligevel. Senere måtte jeg tage smæk for min ulydighed. Nogle gange ville det være nemmere at være en fuldtidsgagget tøs…

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)