Tryghed

Tilbedelse af chefen

Ved Chefens fødder finder jeg min plads. Jeg er tryg hos Chefen, det er hos ham, jeg søger hen, når jeg har behov for blot at være en ren, blottet og hengiven tøs. Det er som om at tiden går i stå, når jeg ligger der – jeg ønsker blot at vise ham min kærlighed.

Om aftenen og natten finder jeg ro i at sove på hans skulder – hans duft gør mig rolig og tryg. Ofte ved jeg, at han betragter mig, når jeg sover – at han nyder at se, mærke og dufte hans ejendom. Jeg nyder, at han synes, at jeg er hans lille sjældne diamant.

2 thoughts on “Tryghed

  1. Tak Black Kitten – jeg gør en pointe ud af at have en side, der er personlig og appetitvækkende, og måske ligefrem en inspiration for andre. Det visuelle er ligeledes vigtigt for indtrykket af min side.

    Tut

Der er lukket for kommentarer.