Tøsetanker og om at være afhængig af Chefen

tutbrystrød

Chefen har lige været hjemme i godt 14 dage, og han er desværre taget afsted igen igår. Sådan er vores liv på nuværende tidspunkt desværre. Det føles helt forkert ikke at være i nærheden af Chefen. Mit bånd til Chefen er meget stærkt, det føles som den naturligste ting i verden, at lige netop vi skulle være perfekte for hinanden – det er til tider ganske surrealistisk.

Igår var jeg slet ikke klar til, at han skulle afsted igen. Jeg føler mig forkert uden Chefen i nærheden, og jeg bliver ekstremt følsom – har tudet over det, selvom min fornuftige hjerne siger, at vi ses lige om lidt igen.

Mange gange kigger jeg på ham, dufter til hans krop, plejer ham, jeg har overgivet mig til ham. Det er som om, vi er smelter sammen, og bliver et. Derfor er det forkert, når vi skilles. Vi har en meget stærk kærlighed og samhørighed, det er jeg slet ikke i tvivl om. Jeg har aldrig før følt mig afhængig af et andet menneske på denne måde. Min kærlighed og hengivenhed til ham føles uendelig.

Nu skal 20 dage gå hurtigt, og jeg skal fokusere på at trænge dybere ind i mit tøsesind. Hver dag fokusere på at blive en bedre tøs, der kan tjene min Chef bedst muligt.