aug 012009
 

LYDIG står for Liderlig Yndig Dejlig Ivrig Givende.

At være lydig er essens for mig i at være tøs. Jeg er ikke en flabet tøs, der skal provokere mig til opmærksomhed hos Chefen. Han behøver ingen grund eller anledning til at straffe eller forkæle mig, jeg er hans hele vejen igennem. Ikke en tilstand eller en seksualitet, der dyrkes et par gange om ugen. Nej den er der altid, det er os – det er mig.

Jeg elsker at være lydig – en lydig, underdanig og ivrig slavetøs, der kun tænker på at behage Chefen. Det er min natur, ganske simpelt og ligetil…

 Posted by at 01:26

  One Response to “Lydig”

  1. Hej tøs

    Dejligt at læse din side og se der er andre som føler og har det som mig selv.
    Forstår fuldt ud din lykke og lydighed overfor chefen.

    Hilsen tøsen Marie

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)